hoće li imati težak posao?

Njegove će odluke biti pod posebnim povećalom; sada se zna tko će suditi derbi između Hajduka i Dinama

17.10.2022 u 18:07

Bionic
Reading

Nakon brojnih kritika na račun sudaca u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, sa zanimanjem se čekala odluka kome će biti dodijeljen zadatak suđenja u najvećem hrvatskom derbiju, a kojeg će ovog petka (18 sati, MAXSport 1, MAXtv) na Poljudu igrati Hajduk i Dinamo

U posljednja tri kola uglavnom slušamo kritike na račun hrvatskih sudaca, to jest onih koji bi trebali dijeliti pravdu na terenima SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Dolazili su u Hrvatsku i bugarski i ciparski suci, no očito nisu ostavili nekakav poseban dojam, kada ih više nema. A pred nama je veliki derbi, najveći u hrvatskim okvirima, u kojem će ovog petka igrati Hajduk i Dinamo.

Sudačka komisija odlučila je da će glavni sudac tog dvoboja biti Igor Pajač, 37-godišnjak iz Svetog Ivana Zeline, koji je u 13. kolu biti četvrti sudac na ogledu Dinama i Varaždina.

Ovaj je sudac dijelio pravdu i na SuperSport Superkupu, u kojem je Dinamo nakon 11-eraca svladao Hajduk, ali sudio je i dva derbija na Poljudu. Tada su više sreće imali igrači Hajduka, jer u jednom je bilo 1:0, dok je drugi završio 1:1.

Pajač ima i međunarodnog iskustva, a očito je ostavio dobar dojam jer je išao dijeliti pravdu i u prvenstvima Saudijske Arabije, Cipra... Bilo je i Uefinih okršaja gdje je bio sudac.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Pomoćnici su mu Bojan Zobenica i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, dok će u VAR sobi sjediti Marin Vidulin iz Kanfanara i Robi Kezele iz Rijeke.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore
MAXSport Najava emisije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport