visoki rizik

Oprez na Šubićevcu: Na zapadnu tribinu bez navijačkih obilježja Hajduka i to samo za žitelje Šibensko-kninske županije

01.04.2023 u 10:39

Bionic
Reading

Danas u sklopu 27.kola SuperSport HNL (MAXSport 1, MAXtv) na Šubićevac dolazi momčad HNK Hajduk. Iz HNK Šibenik tim su povodom objavili posebne sigurnosne informacije.

Priopćenje HNK Šibenik prenosimo u cijelosti:

'Podsjećamo vas kako je ova utakmica proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika te sve gledatelje molimo da poštuju sve odluku i pravila donesene od strane kluba i policije.

Kupovina ulaznica samo za zapadnu tribinu bit će moguća na dan utakmice od 10:00 do 15:00 sati na Ticket pointu na zapadnoj tribini Šubićevca.

Pozivamo sve gledatelje na što raniji dolazak na stadion kako bi se izbjegle gužve pri ulazu. Vrata stadiona bit će otvorena od 17:00h. Početak utakmice je u 19:10h.

Svaka ulaznica mora biti personalizirana, bilo da je pozivnica ili kupljena ulaznica. Uz svaku ulaznicu tražit će se i identifikacijski dokument te ulaz bez odgovarajućeg dokumenta neće biti dopušten. Ovo pravilo vrijedi i za djecu do 14 godina.

Ulaz na zapadnu tribinu omogućen je samo gledateljima s prebivalištem u Šibensko – kninskoj županiji. Također napominjemo da na zapadnu tribinu neće biti moguće ući sa navijačkim obilježjima protivničke momčadi, iako će posjetitelj imati valjanu ulaznicu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.