SJETIO SE BIVŠIH

Opet su razljutili Kukoča: Ja sam bio čovjek, oni kreteni!

26.01.2017 u 16:41

Bionic
Reading

Bivši igrač Hajduka, Tonći Kukoč, kojije često znao vrlo žustro kritizirati i akualno vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza, ali i čelništvo svog bivšeg kluba, Dinama, reprezentacije, sada se okomito na neke druge

Kontroverzni Kukoč, koji je nakon Hajduka, nosio dres Brescije, CSKA Sofije, Livorna i Coma, od ovog prijelaznog roka igrač je Zrinjskog iz Mostara.

Međutim, opet po starom običaju 'bez dlake na jeziku', posve iskreno, komentirao je stanje u svom prethodnom klubu, talijanskom Comu, koji je proglasio bankrot.

Posvetio im je nekoliko redaka na svom Facebook profilu.

'Kad sam igrao u Comu, bilo je problema, ali nikad nisam mislio da su toliko ozbiljni. U tih pet mjeseci samo smo dva puta vidjeli predsjednika, nije ga bilo briga ni za što. On, vlasnici, mogli su nas barem doći podržati, 'Momci, uz vas smo!', ali ostali smo sami, treneri i igrači. Prva dva mjeseca nisam ni znao tko je predsjednik!? Nevjerojatno! Pa dok nisam igrao, otišao sam razgovarati s direktorom, a on mi kaže da moram razgovarati s predsjednikom!? Kunem se, mislio sam da je san. Pa tko me doveo, ti ili predsjednik?! Tko ti je dao dozvolu raditi u nogometu? Vratio sam se i tražio svoj novac, rekao sam da su me roditelji naučili biti muškarac... i ja sam bio čovjek, a oni kreteni', dio je Kukočeva komentara.