hrvatskoj treba spreman

Opet je nastala panika zbog brisanja Luke Modrića s popisa uoči Realove utakmice; treba li objava Kraljeva zabrinuti i izbornika Dalića?

06.11.2021 u 22:39

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od ključnih igrača madridskog Reala bio je u planu Carla Ancelottija za prvenstvenu utakmicu protiv Rayo Vallecana, no u zadnji tren je ispao s popisa te se nije niti pojavio na stadionu Santiago Bernabeu

Madridski Real u okršaj protiv Rayo Vallecana ušao je bez Luke Modrića. Naravno, svi koji prate igre hrvatskog reprezentativca ostali su zabrinuti, jer slično se dogodilo i prije desetak dana, odnosno uoči ogleda protiv Osasune.

Tada se pisalo da ga Ancelotti želi odmoriti, a što se i pokazalo točnim, jer samo koji dan kasnije već je bio na terenu.

Ovog puta iz Reala su obavijestili da je Modrić 'jako prehlađen', te da je to jedini razlog njegova izbivanja.

Naravno, vjerujemo da je to istina, odnosno da nije ništa ozbiljnije s kapetanom hrvatske reprezentacije, jer već u ponedjeljak izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Dalić želio bi ga vidjeti zdravog i spremnog za ključne dvoboje u kvalifikacijama za SP u Kataru.

Naime, u četvrtak Hrvatska igra na Malti, a sljedeće nedjelje na Poljudu protiv Rusije. I sasvim sigurno, posebice u trenutku kada nema ni njegova legitimnog nasljednika na toj poziciji, Matea Kovačića, Daliću bi Modrićev izostanak dodatno zakomplicirao stvari.

Prema tome, vjerujemo i nadamo se da će se ova prehlada riješiti čajevima, medom i limunom, te da će do ponedjeljak kapetan biti - fit.