kratko je trajalo...

Oglasio se i smijenjeni Zoran Vulić; riječi bivšeg trenera mogle bi izazvati novu buru na Poljudu

27.11.2018 u 17:47

Bionic
Reading

Zoran Vulić je bivši, smijenjen je nakon samo 11 utakmica na klupi Hajduka, a njegovu je poziciju preuzeo dosadašnji trener Hajduka II Siniša Oreščanin. Očekivano, Vulić je bio prilično oštar nakon neočekivane smjene

'Šokiran sam, mislim da ovo nije način da Hajduk kao veliki klub ovako postupi i smijeni me u ovom času, da postupi tako s čovjekom koji je odigrao oko 400 utakmica za najdraži klub i vodio ga valjda 200 puta kao trener...', kazao je Zoran Vulić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju i nastavio:

'Pola života mi je prošlo u Hajduku, to je moj klub bio i ostat će, veliki klub, ali me ovakvo ponašanje dovodi u ozbiljnu sumnju... Kad sam dolazio, uradio sam to srcem, a ne glavom, ne razmišljajući puno, uletio sam srcem da pomognem i da dam sve od sebe.'

Otkrio je Vulić kako otkaz nije očekivao, bez obzira na situaciju u klubu i ne baš reprezentativne igre i rezultate 'bilih' pod njegovim vodstvom.

  • +11
Hrvatski trener Zoran Vulić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

'Sinoć me zvao Saša Bjelanović, kaže mi vidimo se ujutro. To je uobičajeno... Nisam pomislio. I onda sam ujutro došao i dočekali su me predsjednik Huljaj i Bjelanović... Kao razlog otkaza je naveo da nisam podigao kvalitetu i razinu igre momčadi. To me iznenadilo jer svi oni koji prate Hajduk znaju kakav sam igrački kadar imao na raspolaganju. Čini mi se da je ovo bilo isplanirano već onda kada sam izabran za trenera Hajduka. Ovim potezom Hajduk je postao Dinamo III...', kazao je Vulić aludiravši na činjenicu da je novi trener Siniša Oreščanin svojedobno radio u omladinskom pogonu Dinama.

Sigurno je da će na ove Vulićeve izjave vrlo brzo stići i reakcije s Poljuda...