ŽELI NEŠTO RAZJASNITI...

Oglasio se Hajdukov tragičar protiv Osijeka; evo što je on rekao o kaosu koji se događao prije nego što je izveo kazneni udarac

08.11.2020 u 09:00

Bionic
Reading

U derbiju 11. kola Hrvatski Telekom Prve lige, na Poljudu su Hajduk i Osijek igrali 1:1, a tragičar je ispao Bassel Jradi koji u sudačkoj nadoknadi nije realizirao kazneni udarac za domaćine

Igrač Hajduka je svoja razmišljanja, o penalu kojeg nije iskoristio, podijelio preko društvene mreže...

'Da raščistimo jednu stvar. Nisam ukrao penal niti bih to ikada napravio suigraču. Ako me trener izabere da pucam još milijun puta, preuzet ću odgovornost i pucati još milijun puta', napisao je na svom Instagramu Hajdukov krilni igrač Bassel Jradi.

  • +5
Hajduk - Osijek, 11. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Podsjećamo, u sudačkoj nadoknadi domaćin je imao korner, a nakon ubačaja lopta je u ruku pogodila Belju, sudac Fran Jović je uz intervenciju VAR-a pokazao na kazneni udarac.

Odgovornost je preuzeo Jradi i tu je nastao mali kaos. Loptu mu je navodno pokušao uzeti Jairo. Nakon kraće rasprave nekoliko Hajdukovih igrača kod bijele točke, što je sigurno omelo izvođača, Jradi je namjestio loptu na udarac.

Na kraju je Libanonac snažno opalio, a golman Osijeka još bolje reagirao i usrećio suigrače te spasio bod. Cijelu tu situaciju, ruku, poziv iz VAR sobe, gužvu oko izvođača i obranu golmana možete vidjeti u našem videu.