IDE, NE IDE...

Odlazi li Luka Vušković u PSG? Evo što kažu u Hajduku

10.05.2023 u 06:29

Bionic
Reading

Utorak je bio dan velikih valova na Poljudu. Mediji su se naveliko raspisali o Luki Vuškoviću i njegovom odlasku s Poljuda

Nakon što je Index objavio vijest da talentirani stoper prelazi u PSG za 10,5 milijuna eura, Slobodna Dalmacija je doznala da od toga za sada nema ništa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Jasno je, navodi Slobodna, da bi zbog velikog interesa najmoćnijih europskih klubova za mladim nogometašem, najmlađim strijelcem Bijelih u službenim susretima u povijesti kluba, u skorije vrijeme mogle stići i drugačije informacije. Neovisno o tome koja će biti njegova nova igračka sredina. Možda baš i Pariz, jer je klub s Parka prinčeva, odavno je to poznato, jedan od onih koji su najviše zainteresirani za njegove usluge.

Duhove su uzburkali navodi da supertalentirani 16-godišnji stoper Hajduka odlazi u redove prvaka Francuske te da je Hajduk prihvatio 10,5 milijuna eura odštete jednog od najbogatijih klubova svijeta. Po tom scenariju, na ljeto bi se transfer realizirao. Da je tako, to bi bio jedan od najvećih transfera Bijelih svih vremena s obzirom na to da je prema Transfermarktu transfer Nikole Vlašića u engleski Everton svojevremeno bio težak 10,8 milijuna eura. No Slobodna javlja da prelazak Vuškovića u PSG nije dogovoren niti je pred realizacijom.

To ne znači da će on i iduće sezone nositi dres Hajduka. Pogotovo ako ga klub koji ga otkupi ne odluči ostaviti na posudbi, kaljenju na Poljudu, da u poznatoj sredini stječe neophodno seniorsko iskustvo.

Ogroman interes vlada za Vuškovića, a on je nakon povratka sa završnice juniorske Lige prvaka dobio poštedu u prvoj momčadi Hajduka, jer je bio u ludom seniorskom ritmu pa je nastavio igrati i za juniore. A osim PSG-a, ozbiljno su zainteresirani Manchester City, Arsenal...

Zaključak je da Vušković ne odlazi, ali samo zasad. Koliko god se s tim navijačima Hajduka teško pomiriti, jasno je da je samo pitanje vremena kada će biti vijesti drugačije.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.