što će odlučiti?

[ANKETA] Odlazak Leke znači povratak otpisanog napadača; Nikola Kalinić opet na Poljudu?

24.10.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Ivan Leko je bivši, a Hajduk će danas predstaviti novog/starog trenera Mislava Karoglana. No, promjenama na Poljudu tu nije kraj jer bi se u momčad mogao vratiti proslavljeni napadač Nikola Kalinić (35)

'Planirao sam nastaviti i dalje, odigrati još jednu sezonu u dresu Hajduka, ali trener Ivan Leko mi je rekao da ne računa na mene, da se ne uklapam u njegovu viziju nogometa i planove', rekao je razočarani Nikola Kalinić (35) u razgovoru za 24 sata početkom srpnja te dodao kako mu je žao što je došlo do ovakve situacije:

'Naravno da mi je žao, kad sam se vraćao nisam planirao da ovako ispadne, ali kad te trener ne želi nemaš previše opcija. Jednostavno, nisam ja taj koji odlučuje, a nema baš previše smisla trenirati bez mogućnosti da na terenu pomognem suigračima.'

Tako je prije samo četiri mjeseca završila priča Nikole Kalinića u Hajduku. A sad se odlaskom Ivana Leke ponovno 'zakotrljala' priča o njegovom povratku u momčad 'bilih'.

Jer Kalinić se nije službeno ni oprostio od Hajduka. Uzeo je kraći odmor i čekao novu ponudu.

Hoće li sad novi/stari trener Mislav Karoglan, u dogovoru s čelnicima Hajduka, vratiti Nikolu Kalinića? On je slobodan igrač, bez ugovora je i kao takav može se registrirati odmah, bez obzira na to u kakvom je fizičkom stanju jer ipak neko vrijeme nije trenirao punim intenzitetom.

A kronično neefikasnom Hajduku treba napadač, Kalinić je tu, spreman uskočiti i još jednom pomoći svom klubu za koji je odigrao 111 utakmica, zabio 52 gola uz još 20 asistencija.

Hajduk - Dinamo 1:0 Nikola Kalinić 63' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport