gdje je zapelo?

Odbio je novi ugovor, a iz Rijeke sad tvrde: Službenih ponuda za njega nema...

09.01.2024 u 13:32

Bionic
Reading

Veznjak Rijeke Lindon Selahi (24) odbio je potpisati novi ugovor pa je na samom kraju jesenskog dijela SuperSport HNL-a 'prebačen' na tribine. No, Selahi se ipak priključio momčadi na zimskim pripremama i čeka rasplet situacije

Prvi ovogodišnji gost emisije 'Pod stijenama Kantride' bio je sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar koji je komentirao prijelazni rok na Rujevici.

'Svi koji su u nogometu znaju da prijelazni rok traje non-stop, igrači se prate kroz cijelu sezonu, a kad dođe onaj službeni dio to je samo formalnost da se mogu igrači registrirati i napraviti ugovore, rekao je Raić-Sudar.

Rijeka je druga na ljestvici, s utakmicom više i bodom više od Dinama. Je li klub dobio kakve naputke, da bez obzira kakve ponude budu, da se nastoji sačuvati aktualna momčad?

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Naravno da ne želimo oslabiti momčad, ali uvijek se gleda i kako preživjeti financijski. Sigurno da se neće prodavati igrače samo da se proda, to mora biti stvarno dobra ponuda, da svi budu zadovoljni, ali ne mislimo prodavati igrače u smislu slabljenja ekipe. Isto tako, ako bi netko trebao otići, mora se gledati i njegova zamjena', kaže Raić-Sudar koji se posebno osvrnuo i na situaciju u kojoj se našao Lindon Selahi:

'Lindon je tu, trenira, na pripremama je, ima važeći ugovor do ljeta. Vidio sam dosta natpisa, ali nama se nitko, iz nijednog kluba nije javio vezano za interes za njega', otkrio je sportski direktor Rijeke.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Znači li to da priča o tri zainteresirana turska kluba ne stoji?

'Klub konkretno, službeno, nitko nije kontaktirao vezano za Selahija, a što radi njegov menadžer ne znam. Vidjet ćemo što će biti, mi smo pokazali interes za njega, da on potpiše ugovor, to se nije desilo, on je i dalje pod ugovorom do šestog mjeseca. Klub će ga koristiti po potrebi, to ovisi o treneru i situaciji. Možda se u narednim danima nešto i dogovorimo, tko zna, rekao je sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar.

>> cijeli razgovor poslušajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore