SPREMA SE NOVA

Odbijena Chelseajeva ponuda za Modrića

16.06.2011 u 08:23

Bionic
Reading

Nastavlja se Chelseajev pritisak na Tottenham. 'Spursi' su odbili prvu ponudu za Luku Modrića, ali u 'bluesima' su je odlučili povećati za nekoliko milijuna

Kako pišu engleski mediji, Chelsea je u srijedu navečer dobio odbijenicu s White Hart Lanea. Ponuda od 22 milijuna funti za hrvatskog reprezentativca nije bila dovoljna i odbijena je u roku od dva sata.

No, Britanci pišu da to nije ni najmanje obeshrabrilo vlasnika 'bluesa' Romana Abramoviča koji će tijekom četvrtka kod gradskog rivala poslati novi iznos – 25 milijuna funti.

To bi bilo gotovo deset milijuna više od iznosa koji je Tottenham platio Dinamu (16,5 milijuna funti) kada ga je kupio 2008.

Pitanje je hoće li i bolja ponuda biti dovoljna jer je menadžer 'spursa' Harry Redknapp nekoliko puta ponovio da Modrić vrijedi puno više od 25 milijuna eura i da bi prodaja Hrvata bila u suprotnosti s ambicijama kluba.

Što se tiče Chelseaja, jasno je da on neće tako lako odustati. Modrić je njihova primarna meta jer, prema engleskim novinarima, gazda Abramovič želi pod svaku cijenu dodati malo kreativnosti u vezni red, ali i smanjiti prosječnu starost momčadi.

Modrić je zanimljiv mnogim klubovima