ljetna sapunica

Od nezamjenjivog do viška: Radi li Juventus kontra Mandžukićeve volje?

08.07.2019 u 17:06

Bionic
Reading

Dnevnik Tuttosport saznaje kako Mario Mandžukić ima želju ostati u momčadi Juventusa, ali čini se da su mu u Torinu okrenuli leđa oni koji donose konačnu odluku...

'Od nezamjenjivog do viška', naslov je članka dnevnika Tuttosport koji piše o Mariju Mandžukiću, strijelcu devet pogodaka prošle sezone koji se odjednom našao među otpisanima u svlačionici, nakon što je Massimiliana Allegrija na klupi zamijenio Maurizio Sarri.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako još nije sigurno kako će se odigrati slučaj Mandžukić ovog ljeta, sve govori da bi ipak trebao promijeniti sredinu i karijeru nastaviti u Borussiji Dortmund, najozbiljnijem kandidatu da ga dovede u svoje redove.

Međutim, spomenuti dnevni list tvrdi kako Mario Mandžukić itekako želi ostati u Torinu te klub zapravo radi protiv njegove volje kada ga stavlja na listu za prodaju.

Godišnji odmor našeg napadača polako završava, a počinju pripreme za novu sezonu koja počinje u kolovozu. Ostaje otvoreno može li Mandžo ipak uvjeriti novog stratega da je važan kotačić igre Juventusa ili će se ipak morati pomiriti s još jednim transferom, nakon što je u karijeri već promijenio Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern i Atletico, prije nego se skrasio u crno-bijelom dresu.

Gdje god igrao, Mandžukić će nastaviti davati sve od sebe na travnjaku, kao što je to oduvijek radio, a još dugo će biti privlačan kao pojačanje mnogim uglednim europskim klubovima...