Hrvat ostao u Torinu

Nudili pravo bogatstvo za Mandžukića, ali je taj transfer propao: Zamjena je već pronađena, a pregovori su u tijeku

03.10.2019 u 08:31

Bionic
Reading

Katarski Al-Rayyan okrenuo se Diegu Costi iz Atletico Madrida nakon što im je propao pokušaj dovođenja Marija Mandžukića

Mario Mandžukić odbijao je sve ponude koje su stizale na njegovu adresu tijekom ljetnog prijelaznog roka, no ubrzo je shvatio kako je to bila pogreška. Maurizio Sarri nije Mandžu prijavio za Ligu prvaka, a ove sezone mu još uvijek nije ni dao priliku da pokaže što zna u Serie A.

Pojavila se i mogućnost da 33-godišnji hrvatski napadač potpiše za katarskog velikana Al-Rayyan koji mu je nudio pravo bogatstvo, ali sve je navodno propalo zbog terena na kojem taj klub trenira i igra. Bivši Vatreni nije bio zadovoljan uvjetima rada pa su pregovori pukli. Da se okreću drugim opcijama potvrdili su i iz Al-Rayyana.

'Zaustavljamo pregovore s hrvatskim igračem Marijom Mandžukićem', objavili su na Twitteru iz katarskog kluba i tako otklonili mogućnost da će Mandžo obući njihov dres.

Mandžo će tako pričekati zimski prijelazni rok u kojem mu se otvara opcija odlaska u MLS gdje ga od ranije želi Los Angeles FC, a ako poželi ostati u Europi po njega će ponovno krenuti Manchester United kojem takav igrač itekako nedostaje. Engleski velikan, piše Independent, razmišlja o Mandžukiću i Ousmaneu Dembeleu s time da je Hrvat dosta jeftiniji s obzirom na to da Barcelona za svojeg napadača traži preko 100 milijuna eura.

Al-Rayyan se pak okreće novim rješenjima, a idealnu zamjenu za našeg napadača pronašli su u Atletico Madridu. Za oko im je zapeo 30-godišnji španjolski napadač Diego Costa, piše Diario As. Pregovori su navodno u tijeku, a Atletico ne bi imao ništa protiv da ga proda za prave novce s obzirom na to da se i nije najbolje snašao u svojem povratku u Madrid.