DOSTA SE PISALO

Mario Mandžukić je i službeno izvisio; gdje je puklo oko hrvatskog napadača?

29.09.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić na odlasku je iz Juventusa, a njegov transfer očekuje se u zimskom prijelaznom roku

Zadnjih tjedana dosta se pisalo o Mandžukićevom odlasku u Katar, pri čemu su se spominjali klubovi Al-Rayyan i Al-Gharafa. Prvi je na svom službenom Twitter profilu potvrdio da je pregovora bilo, ali da ih više nema.

'Zaustavljaju se pregovori s Marijom Mandžukićem, koji je bio kandidat za priključenje momčadi u trenutnom ljetnom prijelaznom roku', stoji u kratkoj objavi katarskog kluba Al-Rayyana na Twitteru.

Gdje je zapelo nije poznato, prema nekim informacijama Super Mario imao bi veću plaću nego u Juventusu, oko šest milijuna eura, ali je kamen spoticanja možda bila odšteta ili to što Super Mario nije bio pretjerano zainteresiran za odlazak u nogometnu egzotiku.

  • +9
Mario Mandžukić u dresu Juventusa Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Podsjećamo, novi trener Maurizio Sarri nije uvrstio Mandžukića među igrače na koje računa u Ligi prvaka, a hrvatski napadač nije ni na klupi na pojedinim utakmicama, prednost dobiva Argentinac Gonzalo Higuain, te Hrvat traži novi klub. U nekim zemljama još traje prijelazni rok, no postoji i mogućnost da Mandžukić ostane do siječnja.

Inače, Manchester United pokazao je interes za bivšeg hrvatskog reprezentativca, a u igri su i MLS klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država.