SURADNJA NEMOGUĆA

Novi sukob Hajduka i Kukoča: Ništa od povratka!

30.08.2016 u 20:53

Bionic
Reading

Nakon što se Tonći Kukoč požalio kako ga je Hajduk odbio jer je u prošlosti nosio 'antiHNS majicu', iz splitskog kluba stiglo je objašnjenje zašto je suradnja s ovim igračem u budućnosti nemoguća...

Podsjetimo, riječ je o 25-godišnjem nogometašu koji je igrao dobro za CSKA iz Sofije dok se ovaj bugarski klub nije financijski urušio, a ove godine nastupao je tek u nekoliko utakmica druge talijanske lige u momčadima Livorna i Coma.

Kukoč je poznat po svim otrovnim strelicama upućenima u smjeru bivšeg kluba Hajduka, a jednu takvu uputio je i ovog utorka, kada je optužio predsjednika Ivana Kosa da je zaustavio njegov povratak, jer je u prošlosti nosio majicu s prekriženim grbom HNS-a, a navodno su Splićani popravili odnos s vodstvom Saveza i ne žele ga narušiti dovođenjem takvog igrača.

Iz Hajduka je stigao brzi odgovor na ovu tvrdnju.

'Istina je da je među brojnim imenima koja se nude Klubu spomenuto i njegovo, međutim o angažmanu se nije ni razgovaralo jer smatramo da se, s obzirom na karakter, ne bi uklopio u svlačionicu. Isto tako, nikakva majica u njegovom slučaju nije niti spomenuta niti je razlog što igrač nije angažiran. Činjenica je samo da u ovom trenutku upravo karakter, kojeg je ovaj igrač i danas pokazao, Klubu ne treba,' prenosi Slobodna Dalmacija izjavu predsjednika Kosa.