vladar teške kategorije

Novi prvak Francis Ngannou obratio se javnosti podužom porukom u kojoj se dotakao i Stipe Miočića; Kamerunac je pokazao kakav je čovjek

30.03.2021 u 08:34

Bionic
Reading

I Stipe Miočić i Francis Ngannou izabrali su isti dan u kojem će podužim porukama iznijeti dojmove nakon nedjeljne borbe u Las Vegasu.

Nedugo nakon što smo čuli bivšeg prvaka i njegov osvrt na meč, javio se i aktualni vladar teške kategorije. 'Predator' se ovom prigodom odlučio javno zahvaliti svima koji su mu pomogli na putu do trona, ali i Miočiću prema kojem očito ima veliko poštovanje, piše Fight Site.

'Konačno sam ugrabio pojas i to će potrajati. Ovo ovdje je više od pojasa, ovo je simbol nade i predanosti koji vam pokazuje koliko daleko možete otići ako vjerujete u sebe. Nije bitno koliko zaostajete, na koliko prepreka nailazite na tom putu (a vjerujte mi, može ih biti bezbroj), uvijek možete to prevladati i postići svoj cilj. Jedino ograničenje koje imate ste vi sami i ništa drugo.'

  • +2
Stipe Miočić i Francis Ngannou, UFC 260 Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

'Želim se vam se od srca zahvaliti navijačima, obitelji,... Hvala vam na tome što ste mi pomogli da ostvarim ovaj san čak i u trenucima kada sam se osjećao iscrpljeno. Hvala vam što ste me motivirali kada sam bio umoran i što ste me gurali kada sam zapeo. Svi smo povezani u ovome i više ne možete pobjeći.

Hvala i mom protivniku Stipi Miočiću što je bio sjajan prvak. Bila mi je i uvijek će mi biti čast s tobom podijeliti Octagon.

Hvala i čovjeku iza kulisa Marquelu Martinu, mojim trenerima Ericu Nicksicku i Deweyu Cooperu na svom napornom radu i odricanju. Hvala mom Xtreme Couture timu i svim timskim kolegama. I još jednom hvala mom bratu Kamaruu Usmanu', napisao je Ngannou na Instagramu.