U IGRI SVE VIŠE MILIJUNA

Novi obrat u sapunici - kamo ide Luka Modrić?

11.07.2012 u 19:09

Bionic
Reading

Komplicira se situacija oko transfera Luke Modrića. Izgledalo je da će hrvatski reprezentativac prijeći u Real Madrid, ali se sada u cijelu priču umiješao Paris Saint-Germain

Prošlogodišnja ljetna sapunica Luke Modrića završila je ostankom hrvatskog veznjaka na White Hart Laneu. Tada ga je najviše želio Chelsea, ali 'spursi' su zadržali svoju najveću zvijezdu.

U ovom prijelaznom roku cijela priča se je zakomplicirala jer su se, osim 'bluesa', u igru uključili Manchester United i Real Madrid.

Izgledalo je kako su 'kraljevi' sa Santiago Bernabeua najbliže realizaciji transfera, španjolski mediji su već gotovo obukli Modrića u Realov dres, a tada se u cijelu stvar umiješao novi 'kupac'.

Bogati šeici koji su vlasnici PSG-a odlučili su Tottenhamu ponuditi više nego Real – čak 40 milijuna eura te Modriću šest milijuna eura po sezoni.

Sada se čeka odgovor iz Tottenhama koji se cijelo ovo vrijeme pokazao kao tvrdi pregovarač. Što se tiče Modrića, on mudro šuti. Prošle godine se je opekao izjavama kako želi otići, pa se zamjerio navijačima. Svjestan je i on da mu ugovor vrijedi do lipnja 2016, tako da o njegovoj sudbini odlučuju samo 'spursi'.

Spomenimo i kako je novi trener Tottenhama Andre Villas-Boasa izjavio kako respektira Lukine ambicije i kako se nada se da će se sva nagađanja prekinuti dogovorom s nekim od zainteresiranih klubova.