snowboarding uz more?

Novi gost Podcasta Rampa je Miki Toskić, direktor najoriginalnijeg snowboard natjecanja na svijetu

11.12.2023 u 11:15

Bionic
Reading

Podcast Rampa je novost na sceni ekstremnih sportova u Hrvatskoj i regiji. Riječ je o YouTube emisiji usmjerenoj na mlade, urbane i nezastupljene sportove poput skateboardinga, snowboardinga, wakeboardinga, biciklizma, rolanja, romobilizma... Gost u četvrtoj emisiji je Miki Toskić, nekadašnji trener hrvatske snowboard reprezentacije i organizator poznatog riječkog snowboard natjecanja Carnival Snowboard Session, jedinog u svijetu koje se odvija tik uz more

Cilj Podcasta Rampa jest dati glas ekstremnim sportašima, unaprijediti sportsku kulturu i upoznati Hrvatsku s iznimnim pojedincima na sceni ekstremnih sportova. Mnogi od njih ostvaruju vrhunske rezultate na globalnoj sceni, ali zbog slabe zastupljenosti ekstremnih sportova u domaćim medijima, to ostaje "ispod površine".

Uz Podcast Rampa, publika će konačno imati priliku saznati mnoge aktualnosti iz svijeta tzv. "trećeg sporta" te duboko uroniti u fascinantan svijet freestyle disciplina. Gost četvrte epizode Podcasta je Miki Toskić, organizator riječkog Carnival Snowboard Sessiona - jednog od najdugovječnijih in-city snowboarding natjecanja na svijetu, koje postoji od 2008. godine, i koje se odvija u riječkoj luci - tik uz more.

Toskić je ujedno predsjednik Snowboard Kluba Nine, bivši trener hrvatske snowboard reprezentacije, kao i član ispitne komisije pri Zboru trenera i učitelja snowboarda Hrvatske. To je samo dio njegove snowboarderske priče, a mnoge druge zanimljivosti o Mikiju možete saznati u četvrtoj epizodi.

Izvor: Društvene mreže

Vid Barić i Nikolina Mišeta u četvrtoj epizodi Podcasta Rampa s Toskićem razgovaraju o povijesti i sadašnjosti Carnival Snowboard Sessiona, njegovom iskustvu trenera u hrvatskoj snowboard reprezentaciji i Zboru hrvatskih trenera i učitelja snowboarda te otkrivaju odgovor na najvažnija pitanja - kako naučiti snowboardati i vraća li se CSS u centar Rijeke?

Izvor: Društvene mreže

Više o svemu pogledajte u četvrtoj epizodi podcasta.

Producent: Nikolina Mišeta

Voditelji emisije: Vid Barić i Nikolina Mišeta

Scenografija: Matija Pogorilić

Fotografija: Iva Komesar

Snimanje: Hrvoje Zubović i Pavle Kocijaner

Montaža: Hrvoje Zubović