domaćin vrlo slab

Opet debakl: Mbappe i Pogba pokazali Rusima što ih čeka na SP-u!

27.03.2018 u 19:48

Bionic
Reading

Nakon uvjerljivog poraza od Brazila u petak u Moskvi, ruska nogometna reprezentacija izgubila je i od Francuske u Sankt Peterburgu ovog utorka, rezultatom 3:1 u utakmici u kojoj su goste do trijumfa odveli Kylian Mbappe i Paul Pogba...

Ruska nogometna reprezentacija definitivno neće biti domaćin od kojeg će svi strahovati na Svjetskom prvenstvu koje počinje 14. lipnja.

  • +3
Prijateljska utakmica: Rusija - Francuska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U petak je Brazil golovima Mirande, Coutinha i Paulinha pregazio družinu koju vodi Stanislav Čerčesov usred Moskve, a ništa bolje nisu Rusi prošli ni protiv Francuske u Sankt Peterburgu ovog petka.

Deschampsovi izabranici poveli su pogotkom Mbappea kojem je asistirao Pogba u 40. minuti, da bi veznjak Manchester Uniteda u 49. minuti i sam krasno zabio iz slobodnog udarca.

Smolov je uspio smanjiti u 68. minuti, ali u 83. minuti Mbappe je krasnim prodorom i svojim drugim pogotkom sve riješio.

Francuzi su se tako oporavili od iznenađujućeg poraza koji su prošlog tjedna doživjeli u dvoboju s Kolumbijom, a Rusiji neće na SP-u biti lako niti proći skupinu s Urugvajom, Egiptom i Saudijskom Arabijom, a kamoli se suprotstaviti Portugalu ili Španjolskoj, potencijalnim protivnicima u osmini finala...

Prijateljska utakmica:

Rusija – Francuska 1:3 (Smolovo 68 / Mbappe 40, 83, Pogba 49)