milić oduševljen

Novi Čačićev reprezentativac potpuno iskren: Nisam ovo očekivao!

03.10.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Antonio Milić iznimno je zadovoljan svojim prvim pozivom u seniorsku reprezentaciju, a Mario Pašalić naglašava da će Hrvatska otići na SP ako igrači na terenu budu u pravom izdanju...

Sve su bliže ključne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, a tri dana prije okršaja s Finskom na Rujevici priliku za riječ dobio je Antonio Milić koji je po prvi put pozvan u seniorsku izabranu vrstu.

  • +10
Turska - Hrvatska, kvalifikacije za SP 2018. Izvor: Reuters / Autor: UMIT BEKTAS

'Osjećaj je fenomenalan, veliko je zadovoljstvo biti među ovakvim igračima te nestrpljivo čekam početak treninga. Ujedno ću vidjeti i neke stare prijatelje iz klubova, jako sam sretan. Iskreno, nisam očekivao poziv s obzirom da smo prilično loše startali u prvenstvu. Nemam očekivanja oko mjesta u sastavu, na meni je raditi i trenirati, a sve ostalo bit će plus za mene,' izjavio je branič belgijskog Oostendea koji je i dodao:

'Svi od nas očekuju pobjede i mislim da to možemo ostvariti. Prvo treba pobijediti Finsku, tu smo favoriti, a onda u Kijevu - što bude. Nadam se da ćemo otići u Rusiju.'

Na popisu se zbog izostanaka u veznoj liniji napokon našao i Mario Pašalić.

'Svi imamo isti cilj, plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli. Sada moramo biti pravi, pokazati ono što znamo i budemo li pravi mislim da neće biti problema,' kaže mladi talentirani veznjak koji igra vrlo dobro u Rusiji ove sezone.

'Imamo dosta problema s ozljedama, no Hrvatska je uvijek imala mnogo kvalitetnih igrača. Tko god bude igrao, dostojno će zamijeniti one koji nedostaju. Meni je u Spartaku odlično, igram u kontinuitetu, dobro smo krenuli u novu sezonu. Dobri su nam i rezultati u Ligi prvaka, samo se još moramo vratiti na potrebnu ligašku razinu', dodao je Pašalić.