DOČEK U ZRAČNOJ LUCI

Novak Đoković sletio u Beograd i odmah bez riječi otišao u nepoznatom pravcu, navijači ga dočekali zastavama i šajkačama: Učinili su mu nepravdu!

17.01.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Novak Đoković sletio je iz Dubaija u beogradsku zračnu luku nakon deportacije iz Australije

Dočekao ga je velik broj navijača sa srpskim zastavama i šajkačama te transparentima potpore, na kojima su natpisi poput 'Novače, Bog te blagoslovio', javlja Nova.rs.

Veliki broj novinara i TV ekipa okupirao je područje oko beogradske zračne luke, a stigao je i veliki broj navijača.

'Ovdje smo kako bismo dali podršku našem Noletu. Učinili su mu nepravdu i mi smo ovdje došli kako bismo mu pokazali da smo uz njega. Za nas će uvijek biti najbolji', kazao je jedan od navijača za Blic.

Iako je planirao otići u španjolsku Marbellu, u kojoj je kupio kuću i u kojoj provodi vrijeme s obitelji, Đoković je nakon 12 dana u imigracijskom pritvoru i tri saslušanja odlučio otići u Srbiju.

Novinari srpskih medija s lica mjesta javljaju da neće biti obraćanja novinarima. Kako se doznaje, Đoković se odmah po dolasku u Beograd udaljio u nepoznatom pravcu crnim Mercedesom. Tako je zasad zaobišao kamere i medije.

No doznaje se da će jako kratko boraviti u Beogradu, pa tako neki srpski mediji pišu da će, čim obavi ono što treba, krenuti u Španjolsku, točnije u Malagu, kako bi se pridružio obitelji u Marbelli. No, drugi izvor javlja kako će Novak ostati sljedećih nekoliko dana u Beogradu što je njegova majka Dijana potvrdila Tanjugu. Također je rekla kako se njen sin Novak, za vrijeme dok je u Beogradu, neće oglasiti kada je u pitanju odluka australskih vlasti o ukidanju vize i deportaciji.

Podsjetimo, Đoković je deportiran iz Australije odlukom australskog ministra za imigracije Alexa Hawkea, što je službeno obrazloženo opasnošću po javno zdravlje jer nije cijepljen.

Doček Novaka Đokovića u Beogradu Izvor: EPA / Autor: MARKO DJOKOVIC