atp monte carlo

Novak Đoković se opet obračunavao s publikom pa je pobrao salve zvižduka

11.04.2024 u 17:49

Bionic
Reading

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira Masters 1000 u Monte Carlu nakon što je u susretu 3. kola 7-5, 6-3 svladao Talijana Lorenza Musettija, od kojeg je lani izgubio na istom ovom turniru

Meč nije dobro počeo za Đokovića jer je izgubio servis već u prvom gemu. I da, bio je Srbin zbog tog odmah na startu vidljivo nervozan, a sve je kulminiralo u osmom gemu prvog seta. Musetti je vodio 4-3 i bio na servisu, a Đoković se požalio sucu na jednu lopticu koja je prema njegovu mišljenju završila u ‘autu‘.

Provjera je pokazala da je Đoković bio u pravu, ali je taj njegov 'protest' bio dovoljan da naljuti navijače koji su ga odmah 'počastili' salvama zvižduka.

No, Srbin tu nije stao, dapače, krenuo je u 'obračun' s publikom u Monte Carlu. I dok su mu tribine zviždale, Đoković je 'dirigirao' gledateljima koje je tako još i dodatno razljutio.

Svi ti zvižduci dodatno su motivirali Đokovića koji je nakon toga uzeo prvi set 7-5, a u drugom je slavio 6-3 za plasman u četvrtfinale.

>> obračun Novaka Đokovića i publike pogledajte OVDJE.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Australca Alexa De Minaura koji je u 3. kolu svladao sunarodnjaka Alekseja Popirina 6-3, 6-4.

Četvrtfinale je izborio i pobjednik ovog turnira iz 2021. i 2022. godine Grk Stefanos Tsitsipas koji je 7-5, 7-6 (3) nadigrao Nijemca Alexandera Zvereva. Tsitsipas će u četvrtfinalu igrati protiv Karena Hačanova koji je 6-3, 7-5 izbacio Danila Medvedeva.