RESETIRANJE

Novak Đoković napustio Srbiju, a otac Srđan poručio: Nitko mu ništa ne može. Niti će mu ikada moći!

21.01.2022 u 08:04

Bionic
Reading

Srpski tenisač Novak Đoković koji je u nedjelju deportiran iz Australije u Srbiju drži se riječi da o slučaju koji je okupirao pozornost svjetske javnosti neće govoriti do završetka Australian Opena

Isto je odlučila i njegova obitelj koja je, dok je trajala borba za vizu, bila i više nego aktivna na svim frontama. Rado su dolazili pred kamere i organizirali prosvjede.

Istina, nakon Novakovog povratka u Beograd oglasili su se priopćenjem u kojem nitko nije govorio o stanju srpskog tenisača koji je na aerodromu prošao pored novinara i navijača i otišao 'svojim putem'. A onda je otac Srđan na Instagramu poslao poruku:

"Za sve vas koji se brinete, Novak je dobro i sve vas pozdravlja! Ništa mu nitko ne može, niti će mu ikada moći. Vole vas svi Đokovići!", napisao je Srđan Đoković na svom profilu.

Novak je, kako javlja Mondo.rs, u srijedu bio na liturgiji u Crkvi Ružica na beogradskom Kalemegdanu, no u međuvremenu je napustio Srbiju.

Trenutno se nalazi u Crnoj Gori, u kojoj inače često boravi na odmoru, pa će tamo pokušati pronaći svoj mir nakon vrlo turbulentnih događanja vezanih uz Australian Open.