bez dlake na jeziku

Novak Đoković izborio je finale Australian Opena, a onda otvoreno progovorio o Goranu Ivaniševiću...

31.01.2020 u 06:57

Bionic
Reading

Suradnja Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića ide dalje, srpski je tenisač preko Rogera Federera osigurao finale Australian Opena, a u Melbourneu je iz njega cijelo vrijeme i naša teniska legenda. Čini se kako popularni Zec daje dodatno samopouzdanje Đokoviću koji nije mogao ne osvrnuti se na veliku čast koja je ukazana najboljem hrvatskom tenisaču svih vremena

'Svaki put mi je čast ponoviti koliko je Goran Ivanišević sjajan! On je moj prijatelj i moj mentor već nekoliko godina. Govorimo istim jezikom, dolazimo iz sličnog podneblja, a i bio je jedan od mojih idola dok sam odrastao', rekao je Novak Đoković kad su ga u Melbourneu nakon iscrpljujućeg polufinala protiv Rogera Federera pitali za suradnju s popularnim Zecom.

Sam je Đoković priznao koliko je rad s Ivaniševićem utjecao na njegov napredak...

'Goran je postao bitan faktor u unapređenju moje igre i velika je čast što je u mojoj loži. Donio je nešto drugačiji način treniranja u odnosu na Marjana Vajdu. Goranova filozofija je manje je više i zna dati prave informacije igračima na što jednostavniji način, da ga igrači razumiju. Iskustva ionako ima dovoljno, pa prije naše suradnje sedam je godina radio kao trener s drugim igračima. Veliko je to iskustvo...', kazao je Đoković.

  • +5
Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Srpski se tenisač na kraju nije mogao ne osvrnuti i na to da mu je trener izabran u tenisku Kuću slavnih.

'Čestitao sam mu već, a čestitam mu i ovim putem. Stvarno sam sretan što Goran Ivanišević ulazi u Kuću slavnih, zaslužio je to', zaključio je Novak Đoković.