ne znaju što mu je

Nova drama Andreja Kramarića; hrvatski napadač progovorio je o 'misterioznoj' ozljedi: Ma, nemojte me ništa pitati

09.04.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Prošlog je ljeta napadač hrvatske reprezentacije i njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić (28) morao je na operaciju desnog koljena te je propustio sam početak Bundeslige. Svi su se nadali kako je operacijom riješio sve probleme, no...

Momčad Hoffenheima počela je s pripremama za mogući nastavak sezone koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa. No, hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić (28) ne trenira sa svojim suigračima.

'Krenuli su u manjim skupinama, mislim u pet-šest skupina s po četiri-pet igrača, Tako će biti ovaj tjedan, a sljedeći bi trebali normalno raditi', otkrio je Kramarić koji je 'na ledu', ponovno je ozlijeđen.

'Nemojte me ništa pitati o tome… Ove sezone jako se mučim s ozljedama', kazao je Andrej Kramarić u razgovoru za Sportske novosti i nastavio:

'Gležanj me boli, i to je novo, ali koljeno me boli duže, već četiri tjedna ne mogu ništa. '

Prošlog je ljeta operirao desno koljeno, sad je u pitanju lijevo, pa gležanj...

'Ovaj tjedan mi je dosta bitan jer imam neke preglede kod doktora. Možda ću znati malo više. Ali eto, četiri tjedna sam već, mogu reći - nikako. To nije isto koljeno, sad je lijevo, druga je stvar u pitanju, međutim nitko ne zna što je točno. Magnetska rezonanca nije pokazala ništa', priča o 'misterioznim' ozljedama koljena Andrej Kramarić i zabrinuto nastavlja:

'Gležanj? Krivo sam stao i mislio da će proći. Međutim, nešto se zaglavilo, nešto ne štima. Tako da ni ta bol ne prolazi. S obje strane sam u problemu. Što se treninga tiče nema me ni na mapi. Iako idem svaki dan na terapije. Koljeno? Nešto je kod kolateralnog ligamenta, ali nije ligament. Sad je takva situacija da se imam vremena oporaviti, ali već četiri tjedna sam aut što se tiče nekog imalo ozbiljnijeg vježbanja. Ne znam koliko će još ovo trajati, a nema naznaka da će biti bolje.'

Sreća za Kramarića, ali i hrvatsku reprezentaciju i izbornika Zlatka Dalića da je Euro zbog pandemije koronavirusa prebačen za 2021. godinu. Do tada će se popularni Krama, nadamo se, oporaviti.

'Već duže sve to skupa traje pa sam malo nervozan, ali jasno, da je Europsko prvenstvo bio bih baš puno nervozniji. Bol neće samo tako otići, trebat će vremena', zaključio je Kramarić.