LOV NA STRAŠNOG TALENTA

Nogometni velikani poludjeli za klincem koji vrijedi više od 100 milijuna eura; evo gdje se on vidi

18.03.2019 u 11:15

Bionic
Reading

Joao Felix (19) je dragulj Benfice, a svojim igrama privukao je pozornost drugih velikana koji bi ga rado željeli vidjeti u svojoj momčadi

Portugal se ne mora brinuti za nogometnu budućnost, jer se tamo konstantno rađaju veliki nogometni talenti. Sada se ponajviše priča o Joau Felixu, 19-godišnjem klincu koji oduševljava u dresu Benfice.

Već su se pojavile informacije kako su za njega poneki klubovi spremni platiti i preko 100 milijuna eura, a u zadnje vrijeme uz njega se vežu Barcelona, Manchester United i Juventus.

'Moj san je oduvijek bio igrati u velikim klubovima i u velikim natjecanjima, ali ponavljam, ja sam jako sretan u Benfici koja je jedna od najvećih momčadi u Europi', rekao je Joao Felix.

Na novinarsko pitanje da li bi više volio igrati u La Ligi (Španjolska) ili Premiershipu (Engleska) Joao Felix je bio kratak i jasan. 'Španjolska', rekao je što su mediji protumačili da od svih zainteresiranih klubova najviše preferira Barcelonu.

  • +51
Benfica - Dinamo; Europska liga; uzvratna utakmica osmine finala, 14.3.2019. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL