prvo tišina, a onda...

Nogometaši Porta u avionu pratili dramu kakva još nije viđena u Ligi prvaka, a njihova reakcija osvanula je na društvenim mrežama

27.10.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Porto je objavio trenutak iz zrakoplova kada su njegovi nogometaši gledali dramatičnu završnicu iz Madrida između Atletica i Bayera

Podsjećamo, nogometaši Porta osigurali su plasman u drugu fazu Lige prvaka iz skupine B, zajedno s Club Bruggeom, a prolazak im je osigurao remi Atletica i Bayera.

Portugalci su ranije s 4:0 svladali Brugge, a u drugoj utakmici se odvijala prava dramu koju su igrači Porta pratili u zrakoplovu.

Naime, glavni sudac Clement Turpin već je odsvirao kraj utakmice (2:2) i igrači su krenuli prema svlačionici, a onda mu je VAR sugerirao da je nogometaš Bayera igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Turpin je pogledao snimku i pokazao na bijelu točku.

No, Hradecky je u 99. minuti obranio udarac Carrasca, a nakon odbijene lopte Saul Niguez je glavom pogodio gredu, a među društvom u avionu zavladala je erupcija oduševljenja koju možete vidjeti ispod teksta.