PORUKA ZA UEFU

Nogomet opet digao Srbiju na noge; mediji pišu o sramoti i brutalnoj krađi u Beogradu

25.10.2019 u 08:48

Bionic
Reading

U trećem kolu Europske lige Partizan je pred svojim navijačima u Beogradu izgubio od Manchester Uniteda, a srpski mediji teško se mire s porazom od engleskog velikana

Manchester United je kod srpskog predstavnika slavio 1:0, a gol odluke zabio je Martial u 43. minuti iz kaznenog udarca. Engleski klub sada ima sedam bodova, AZ pet, Partizan četiri, a Astana je bez boda. Ovim porazom 'crno-beli' su napravili korak unazad u borbi za prolazak u nokaut fazu Uefinog natjecanja.

'Sudac oštetio Partizan protiv Manchestera. Hrabri crno-beli nezasluženo izgubili od crvenih vragova u paklu Humske', piše Kurir.

B92 je izašao s naslovom 'Hrabri Partizan nadigrao United, ali ostao bez bodova', a isti medij dodaje kako je 'favorizirani gost imao mnogo sreće' te da su mu na ruku išle i sudačke odluke, jer sudac nije dosudio penale za Parizan u dvije situacije.

'Partizan je veoma lako mogao ne samo stići do boda, već i slaviti uvjerljivu pobjedu. Igračima trenera Save Miloševića treba čestitati na svemu, na borbenosti, zalaganju, odnosu prema igri. Konačno i na prikazanoj igri jer su, dojam je, nadigrali velikog protivnika i samo je nedostatak koncentracije napadača u završnici sačuvao mrežu Uniteda, koji je posebno inferioran bio u drugom poluvremenu', piše B92.

  • +4
Partizan - Manchester United, 3. kolo Europske lige, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: ANDREJ CUKIC

Mozzart Sport donosi izjave trenera Partizana Save Miloševića.

'Prezadovoljan sam pljeskom na kraju meča, jer se to što smo doživjeli moj stručni stožer i igrači, ne događa često u Srbiji. Govori to mnogo o kvaliteti naše igre. Na pravom smo putu. Najbolja potvrda da je tako je što i poslije poraza dobivamo ovacije s tribina. Više od toga teško možemo tražiti', rekao je Milošević te dodao:

'Drago mi je što je ambijent bio fenomenalan. Pokazali smo svijetu i Europi da možemo biti civilizirani, sposobni organizirati veliki meč.'

Neki mediji su bili posebno oštri...

'Brutalna krađa u Humskoj! UEFA mafija! Partizan u jednom napadu oštećen za dva penala. Španjolski sudac radi za Engleze. Sramota!', oštro je napisao Alo.