TEŠKA SITUACIJA

NK Zagreb suspendiran! Prijeti mu izbacivanje u najniži rang

07.10.2014 u 19:49

Bionic
Reading

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza suspendirala je NK Zagreb koji ne može igrati sve dok ne isplati dug Ivanu Krstanoviću

U MAXtv Prvoj ligi uslijedila je stanka zbog reprezentacije, a dok će to većina klubova iskoristiti za uigravanje, u Kranjčevićevoj će biti na velikim mukama jer moraju pod hitno pronaći milijune.

Naime Vrhovni sud je nedavno presudio u korist bivšeg napadača 'pjesnika' Ivana Krstanovića te mu NK Zagreb mora isplatiti oko 600 tisuća eura (oko 4,6 milijuna kuna).

Sada je stigla i odluka Disciplinske komisije HNS-a koja je suspendirala Zagreb koji više nema pravo na žalbu. Prvoligaš iz Kranjčevićeve u 12. kolu MAXtv Prve lige treba igrati protiv Lokomotive (19. listopada u 15 sati). Ako do tada ne uplati dug Krstanoviću, neće biti utakmice.

Isto tako, ukoliko Zagreb ne odigra dvije prvenstvene utakmice, bit će izbačen u najniži rang natjecanja.

Inače, još ranije je sudsku odluku prokomentirao i Ivan Krstanović, rekavši da nema oprosta.

'Nitko mi se iz Zagreba nije ni javio, ništa konkretno ponudio, tako da i ne znam koje su druge mogućnosti osim da mi odmah isplate čitavu svotu. Ili će biti suspendirani. Vidjet ćemo', poručio je prije više od dva tjedna sadašnji golgeter Rijeke Krstanović.