NA PUTU PREMA...

Njemački mediji sve jasniji oko Mandžine budućnosti

25.01.2014 u 15:17

Bionic
Reading

Kao grom iz vedra neba stigla je u petak vijest iz Njemačke kako je Mario Mandžukić udaljen iz momčadi Bayerna. Dan nakon 'incidenta' njemački mediji se bave pitanjem – da li je ovo njegov kraj u Münchenu

Španjolski trener minhenskog Bayerna Pep Guardiola ostavio je hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića u Münchenu uoči gostovanja kod Borussije iz Mönchengaldbacha. I dok njemački mediji sve glasnije nagađaju kako je Mario Mandžukić sve bliže izlaznim vratima bavarskog giganta, sportski direktor Bayerna Mathias Sammer vjeruje kako će hrvatski reprezentativac uskoro opet biti u momčadi.

'Mi u Bayernu imamo najviše standarde. Mario sada mora još više stisnuti i vjerujemo da će se to dogoditi te da će ga to motivirati jer samo mi jako sretni s njim. Dosad je Mario trenirao kao životinja, sada to nije bio slučaj i zato ima posljedice. Da ponovim, radi se samo o ovoj utakmici protiv Mönchengladbacha', završio je sportski direktor minhenskog Bayerna.

S druge strane, bivši dugogodišnji igrač Bayerna koji danas radi kao stručni komentator za ARD Mehmed Scholl misli da je to početak Mandžukićevog kraja u Bayernu.

'Mandžukić je igrao nogomet karijeri, no više nije tip napadača kakav klub treba i vjerujem da je Mariju teško shvatiti zašto će njegovo mjesto uzeti Lewandowski. Mandžukić ništa loše nije napravio, postigao je gol u finalu Lige prvaka, no otkada je došao Guardiola svijet mu se okrenuo naglavačke. Sada samo možemo čekati na Mandžukićevu reakciju na ovu kaznu', završio bivši veznjak bavarskog kluba.

Valja dodati i vijesti da su engleski mediji prenijeli kako se menadžer Manchester Uniteda David Moyes spremao u Njemačku kako bi na djelu pogledao Marija Mandžukića kojeg bi volio dovesti na Old Trafford, no ako je i doputova nije na djelu mogao vidjeti hrvatskog reprezentativca.