POGLEDAJTE SRAMOTU

Njemačka zvijezda pogazila 'fair-play', a sad još i laže!

22.10.2013 u 12:41

Bionic
Reading

Njemački nogometaš Bayer Leverkusena Stefan Kießling izložen je žestokim kritikama nakon fantomskog pogotka postignutog na gostovanju kod Hoffenheima prošlog tjedna...

Igrala se 70. minuta utakmice kada je njemački napadač, nakon izvedenog kornera, tukao glavom, a lopta je prošla pored vratnice i kroz rupu u mreži završila u istoj. Kießling se isprve primio za glavu, no nakon što je sudac Felix Brych, zajedno s igračima Hoffenheima krenuo prema centru, Nijemac je počeo slaviti sa suigračima.

'Teško prihvaćam sve kritike na moj račun. Svi me optužuju da sam vidio što se dogodilo i da sam trebao to reći sucu. Međutim, na stadionu je 30 tisuća ljudi vidjelo isto što i ja. Vidio sam da lopta leti prema golu, ali nisam vidio da je prošla s krive strane vratnice. Da sam dobro vidio, rekao bih sucu da je lopta prošla kroz glupu rupu u mreži,' rekao je Kießling.


Ipak, snimka pokazuje da povremeni njemački reprezentativac laže, jer se jasno vidi kako se primio za glavu odmah nakon što je lopta prošla pokraj stative, da bi tek kasnije, kad je vidio da je priznat pogodak, podigao ruke u zrak i počeo slaviti.

Mreža kroz koju je, s vanjske strane, prošla lopta koju je glavom uputio Bayerov nogometaš bit će stavljena na aukciju. Sav novac od zarade bit će darovan u humanitarne svrhe, a aukcija će se održati 7. prosinca, prenosi Sport1.