opet u formi

Njemačka oduševljena Rebićem: Spašava glavu svom treneru, odahnuo i Dalić

01.10.2018 u 10:32

Bionic
Reading

Nakon impresivnog povratka na travnjak i sjajne igre protiv Hannovera ove nedjelje Ante Rebića, trener Eintrachta Adi Hütter je odahnuo, a povratak brzonogog napadača odlična je vijest i za našeg izbornika Zlatka Dalića...

Hrvatski 25-godišnji napadač dugo je imao problema s ozljedama gležnja i aduktora, a kad se napokon vratio na travnjak potkraj rujna odmah je počeo trpati golove u dresu Eintrachta.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zabio je Rebić protiv Borussije M'gladbach u srijedu, a onda je zablistao ove nedjelje protiv Hannovera u Bundesligi, pogotkom i asistencijom tijekom uvjerljivog trijumfa 4:1.

'Ante nas je sve zasjenio. Kad je u formi, on je čovjek koji nas može vući naprijed,' pohvalio ga je nakon utakmice suigrač Marko Russ.

'Sve je Rebić napravio, ja sam samo nogu morao postaviti,' zasluge mu pripisuje i strijelac trećeg pogotka Jonathan de Guzman.

Povratak Rebića u formu olakšao je život novom treneru kluba iz Frankfurta. Adi Hütter zamijenio je Niku Kovača, ali nije dobro krenuo u prvenstvu i Eintracht se uoči nedjeljnog obračuna s Hannoverom nalazio u opasnoj zoni.

Ante tako svojom dobrom igrom spašava glavu treneru Hütteru koji se nalazi pod pritiskom, a jednako žestoke kritike tijekom rujna doživio je i naš izbornik Zlatko Dalić nakon poraza 6:0 u Elcheu. No, nije imao na raspolaganju ozlijeđenog Rebića u utakmici protiv Španjolske pa je njegov oporavak sjajna vijest za hrvatsku reprezentaciju uoči obračuna s Englezima 12. listopada.

Mogao bi baš ovaj brzonogi nogometaš biti čovjek odluke u dvoboju na Rujevici i tako skinuti pritisak s vrata Dalića uoči završnih dvoboja Lige nacija, kao i kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine...