ANDREJ JE HIT

Njemačka luduje za Kramarićem: Rat najvećih za njegove usluge?

21.06.2017 u 16:56

Bionic
Reading

Andrej Kramarić trenutno uživa na odmoru, a u novoj sezoni mogli bi ga čekati najveći izazovi u karijeri, jer se u Njemačkoj spominje interes Bayerna, ali i Borussije Dortmund za njegove usluge...

Hrvatski 26-godišnji napadač impresionirao je mnoge sezonom u dresu Hoffenheima, s kojim je osvojio četvrto mjesto u Bundesligi i osigurao plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Posebno je upečatljiv bio njegov prekrasan pogodak protiv Bayerna u travnju, vrijedan jedne od najvećih pobjeda u povijesti malog kluba.

Čini se da Kramarićevi nastupi nisu ostavili ravnodušnima niti njemačke velikane pa se prošlog tjedna pisalo o interesu Bayerna za njegove usluge koji u njemu vidi zamjenika Roberta Lewandowskog, ali s obzirom da se sve više priča o odlasku Poljaka iz Bavarske, Andreju bi se u slučaju transfera otvorilo i mjesto prvog topnika Ancelottijeve momčadi.

Nakon Bayerna, njemački mediji ovog tjedna Kramarića sele i u Borussiju Dortmund. Tamo je na odlasku najbolji strijelac Bundeslige Pierre-Emeric Aubameyang kojeg silno želi Manchester City.

Ako Gabonac ode, vjeruje se da bi upravo Andrej bio u užem krugu favorita za novog udarnog napadača Borussije, ali nešto će se pitati i Hoffenheim kojem treba kvalitetan strijelac i sljedeće sezone, jer pokušava izboriti plasman u Ligu prvaka kroz kvalifikacije što bi mu bio prvi u povijesti nastup u elitnom klupskom nogometnom natjecanju...