DIVAN VJETAR U LEĐA

Njemačka klasa: Čim bude operiran čeka ga novi ugovor!

04.05.2015 u 15:32

Bionic
Reading

Njemački prvoligaš Mainz će 34-godišnjem kolumbijskom nogometašu Elkinu Sotu, koji je u nedjelju na utakmici s HSV-om doživio brutalnu ozljedu koljena, ponuditi novi jednogodišnji ugovor, objavili su čelnici kluba u ponedjeljak

U 33. minuti utakmice Soto je išao ispucati jednu loptu na koju je prije njega stigao igrač HSV-a Rafael van der Vaart. No, nesretni Kolumbijac je već zamahnuo i nije mogao zaustaviti pokret. Koljenom je udario nogu Nizozemca, a potkoljenica je nastavila kretanje prema gore. Ishod sudara je bio strašan: iščašenje koljena, popucali križni i medijalni ligamenti i menisk. Ozljede su to koje bi lako mogle značiti i kraj karijere za kolumbijskog nogometaša koji je u Mainz stigao još 2007. godine, a po završetku ove sezone planirao je povratak u domovinu.

'Mainz će ovom sjajnom profesionalcu pružiti maksimalnu podršku. Najvažniji je Sotov oporavak, prije nego što počne razmišljati o novom ugovoru. No, čim bude operiran, odmah može potpisati novi ugovor s nama,' izjavio je sportski direktor Mainza Christian Heidel.