GLAVNI AKTER - LEWANDOWSKI

Njemačka bruji o obračunu na Bayernovom treningu; prvo su krenule psovke, a onda je uslijedila znakovita poruka koja je rastužila mladu zvijezdu

28.09.2020 u 19:21

Bionic
Reading

U derbiju 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je 'razbio'; europskog prvaka Bayern sa 4:1, a taj poraz očigledno je unio nervozu u svlačionicu najbogatijeg bundesligaša pa se dogodio i sukob na treningu

Prema informacijama s kojima raspolaže njemački tabloid Bild na poslijepodnevnom treningu održala se međusobna utakmica, a za vrijeme nje došlo je do došlo do okršaja Roberta Lewandowskog i Michaela Cuisancea.

Naime, poljski napadač je napravio težak prekršaj nad mladim Francuzom koji se pevijao od bolova, ali je svejedno opsovao Lewandowskog koji nije reagirao na uvrede no poručio je 21-godišnjem Cuisanceu:

'Sada ćeš u Leedsu igrati s boljim napadačima.'

Aludirao je Lewandowski na engleske medije koji pišu kako Francuz prelazi u redove momčadi Marcela Bielse. Prema saznanjima njemačkih novinara to je tako rastužilo Cuisancea da ga je trener Flick zagrlio i tješio. Podsjećamo, u nedjelju je Hoffeneheim svladao Bayern 4:1.

Bio je to prvi Bayernov poraz njemačkog prvaka u posljednje 33 službene utakmice, te prvi ligaški poraz u zadnje 22 utakmice. Posljednji poraz Bayern je upisao u prosincu 2019. na gostovanju kod Borussije Moenchengladbach (1:2).

Junak susret bio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji je zabio dva gola.

  • +7
Hoffenheim - Bayern Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
  • +13
Bayern - Sevilla Izvor: EPA / Autor: Laszlo Szirtesi / POOL