SVI TO ČEKAJU

Tko god voli Rijeku, ne spava mirno; zašto se to ne riješi?

16.06.2017 u 08:19

Bionic
Reading

HNK Rijeka uoči početka nove sezone još nije rješila najvažnije pitanje – slovenski stručnjak Matjaž Kek i dalje je bez novog ugovora koji bi ga dulje vezao uz momčad s Rujevice

Puno se piše o dolascima i odlascima igrača, no nogometnu javnost isto tako zanima što se događa s pregovorima oko produljena ugovora s trenerom koji je klubu donio povijesnu dvostruku krunu.

Matjaž Kek ima važeći ugovor do 30. lipnja. On sam, kao i predsjednik kluba Damir Mišković, poručio je da će do produljenja doći na kraju sezone, jer su jedan drugome dali riječ.

No Rijeka je proslavila naslov prvaka, osvojila i Kup, a s Rujevice nije došla vijest zbog koje bi navijači mogli odahnuti. Kek je tako još samo dva tjedna službeno trener Rijeke.

Ipak, prvi čovjek Rijeke Mišković umirio je javnost da će sve biti u redu i da će s Kekom sjesti za stol sljedećeg tjedna kako bi potpisao nastavak suradnje.

  • +13
Matjaž Kek životna priča Izvor: Cropix / Autor: Davor Zunic/CROPIX

No dok sve i službeno ne bude stavljeno na papirb nitko tko voli Rijeku neće mirno spavati, jer u nogometu su oduvijek bili mogući razni preokreti.