godina za pamćenje

Nitko kao Harry Kane: Nadmašio Messija i ispisao povijest Premiershipa!

26.12.2017 u 15:37

Bionic
Reading

Engleski napadač Harry Kane zabio je hat-trick za Tottenham protiv Southamptona u pobjedi 5:2 ovog utorka, a time je postao najbolji strijelac kalendarske godine, kao i rekorder u povijesti Premiershipa u ovoj kategoriji...

Bila je ovo definitivno godina 24-godišnjeg napadača, a završio ju je zaista sa stilom. Nakon hat-tricka protiv Burnleyja isto je napravio i Southamptonu ovog utorka u pobjedi 5:2, čime je došao do čak 56 postignutih golova u 2017. godini, čime je za dva pogotka nadmašio Lionela Messija i najefikasniji je napadač svijeta.

  • +3
Harry Kane Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Englez je također s 39 postignutih golova u kalendarskoj godini postao rekorder Premiershipa te glavni favorit za osvajanje titule najboljeg strijelca sezone drugu godinu u nizu.

Tottenham je na impresivan način otvorio Boxing Day, no titula prvaka za Spurse ove sezone je nedostižna pa će Kane još jednom vrlo vjerojatno ostati bez osvojenog trofeja, na koji još čeka u svojoj karijeri.

Autor: YouTube

No, ako odluči promijeniti klub sljedećeg ljeta, rekordnih 222 milijuna eura koje je platio PSG za Neymara moglo bi biti nadmašeno...