POSTAO LEGENDA

Najveće priznanje otkad je u Realu: Ovome se ni sam Modrić sigurno nije nadao!

26.12.2017 u 15:15

Bionic
Reading

U velikom izboru čitatelja Marce, najpopularnijeg sportskog dnevnika u Španjolskoj Luka Modrić uvršten je u najboljih 11 u povijesti Reala, što je najveće priznanje koje je dobio otkad je stigao u madridski klub...

Podsjetimo, 32-godišnji hrvatski reprezentativac stigao je u Real iz Tottenhama 2012. godine i dosad je s madridskim klubom osvojio tri Lige prvaka, tri europska Superkupa, tri klupska SP-a i po jednu Primeru te Kup kralja.

  • +48
Sva lica Luke Modrića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Šoban /PIXSELL

Među navijačima Reala apsolutni je miljenik pa je tijekom 2017. godine u anketama proglašavan i najvažnijim igračem momčadi, ispred Cristiana Ronalda.

Još veće priznanje otkrio je na Božić dnevnik Marca. Naime, u anketi među svojim čitateljima izabrane su najbolje momčadi u povijesti svih prvoligaša, a Luka Modrić našao se među idealnih 11 svih vremena Real Madrida.

Od aktivnih igrača tu su još samo Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos.

Na golu Reala je Casillas, u obrani Roberto Carlos, Hierro i Ramos, u sredini Zidane, Modrić, Redondo i Michel, a u napadu Ronaldo, Di Stefano i Raul.

Zanimljivo, Zinedine Zidane kojem ovih dana prijeti otkaz na klupi Reala osim što je uvršten u najbolju momčad proglašen je i najboljim trenerom u povijesti kluba.

Veliko priznanje dobio je i Ivan Rakitić koji je uvršten u najboljih 11 u povijesti Seville, a Robert Jarni u najboljoj je momčadi svih vremena Betisa.

Od aktivnih nogometaša Barcelone, među idealnih 11 nalaze se samo Iniesta i Messi.

Sve idealne postave španjolskih prvoligaša pogledajte ovdje.