dalićev džoker?

Nikola Vlašić vjeruje u minutažu protiv Španjolske: Dolazi smjena generacija...

13.11.2018 u 17:53

Bionic
Reading

Mladi veznjak Nikola Vlašić nada se da bi mogao dobiti minutažu tijekom dvoboja Hrvatske i Španjolske ovog četvrtka na Maksimiru u sklopu Lige nacija...

Talentirani 21-godišnji splitski nogometaš ovog ljeta je otišao na posudbu u moskovski CSKA, gdje je oživio karijeru nakon što je cijelu prošlu sezonu uglavnom sjedio na klupi u Evertonu.

  • +8
Nikola Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Zabio je Vlašić pobjednički pogodak u dvoboju Lige prvaka protiv Reala te se učvrstio kao prvotimac uglednog ruskog kluba, a nakon što je odradio svoje obaveze u rujnu i listopadu u dresu U-21 reprezentacije, napokon je stigao poziv Zlatka Dalića za dvoboje sa Španjolskom i Engleskom ovog tjedna.

'Zna se tko je u prvih 11, ali sigurno da postoji mala smjena generacija. Minutaži se nadam. Ja sam spreman i na izborniku je da odluči hoću li ući,' najavio je Nikola Vlašić pred novinarima uoči dvoboja sa Španjolskom u četvrtak na Maksimiru.

'Igram napokon na svojoj poziciji i svaku utakmicu 90 minuta. To je razlika u odnosu na Everton,' naglasio je mladi veznjak.

Poziv je dobio i ofenzivac Wolfsburga Josip Brekalo.

'Za mene je ovo ostvarenje sna,' priznao je pred novinarima i dodao:

'Presretan sam što sam dio ekipe, svi znaju o kakvoj se reprezentaciji radi. Zadovoljan sam što s 20 godina igram standardno u Bundesligi. Krase me upornost i rad, a nikad nisam igrao na punom Maksimiru i to je nešto što će me veseliti.'