postao velika zvijezda

Ovo je dokaz da je prelazak Nikole Vlašića u ruski nogomet bio pun pogodak

05.11.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Mladi hrvatski veznjak Nikola Vlašić drugi je mjesec u nizu proglašen najboljim nogometašem moskovskog CSKA, što potvrđuje da je njegov odlazak iz Premiershipa u rusku nogometnu ligu bio pun pogodak...

Podsjetimo, naš 21-godišnji talent prošlog je ljeta prešao iz Hajduka u Everton, no nije se naigrao na Goodison Parku pa je odlučio otići na posudbu u CSKA, što se pokazalo kao sjajna odluka.

  • +3
Liga prvaka: CSKA M. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vlašić je u Moskvi postao standardni prvotimac, a treneru Gončarenku zahvalio se s pet postignutih pogodaka i dvije asistencije, što je pomoglo CSKA da se vratio u gornji dom ljestvice ruskog nogometnog prvenstva gdje trenutno drži peto mjesto.

Svoj najljepši trenutak Nikola je doživio kada je njegov pogodak donio pobjedu CSKA u dvoboju protiv Real Madrida početkom listopada, a koliko su navijači impresionirani njegovim nastupima pokazuje i to što je dva mjeseca u nizu proglašen najboljim nogometašem kluba.

Ovih dana stigao je za njega i seniorski poziv izbornika Dalića pa možemo reći da Vlašićeva karijera trenutno ide po planu. Ako ovako nastavi sigurno će dobiti minutažu u kvalifikacijama za Euro 2020., a Everton će ga poželjeti nazad sljedeće godine...