potpisao do 2023. godine

Nikola Karabatić napokon objavio u kojem klubu nastavlja karijeru; jedan od najboljih svjetskih rukometaša objasnio je zašto je ovako odlučio...

02.11.2021 u 09:26

Bionic
Reading

Od 2015. godine Nikola Karabatić (37) igra za PSG, a sada je jasno da će u Parizu i završiti bogatu i uspješnu karijeru. Jedan od najboljih svjetskih rukometaša svih vremena potvrdio je da je potpisao novi ugovor, do ljeta 2023. godine...

Velika je neizvjesnost 'lomila' redove PSG-a jer Nikola Karabatić (37) je do posljednjeg trenutka 'vagao' što učiniti. Jedan od najboljih rukometaša svih vremena, zaštitno lice PSG-a čije boje brani još od 2015. godine, dugo je odbijao potpisati novi ugovor.

Aktualni ugovor mu je završavao u ljeto 2022. godine, a Karabatić je imao nekoliko zanimljivih i izdašnih ponuda iako je praktički na samom završetku karijere. Uz sve to ga ni ozljede nisu mazile, tek se nedavno vratio na teren nakon čak deset mjeseci pauze.

I onda su svi u PSG-u odahnuli jer Nikola Karabatić je odlučio - ostaje u Parizu do kraja karijere!

Potpisao je Karabatić produženje ugovora do lipnja 2023. godine, a s obzirom na to da će tada imati 39 godina gotovo je sigurno da će u PSG-u i završiti bogatu karijeru u kojoj je tri puta osvajao rukometnu Ligu prvaka, a s francuskom je reprezentacijom četiri puta bio svjetski prvak, dok je po tri puta osvajao Europska prvenstva i olimpijska zlata.

Uz sve to je Karabatić tri puta proglašavan najboljim svjetskim rukometašem (2007., 2014., 2016.), a ne želimo se ni prisjećati koliko nas je puta rastužio u dresu 'Les Expertsa' pobjeđujući naše 'kauboje'.

'Ovdje se dobro osjećam. U klubu je obiteljska atmosfera, zbog čega želim u njemu ostati i nakon što završim karijeru', rekao je Karabatić nakon što je potpisao novi ugovor te pojasnio:

'Od svog menadžera nisam niti tražio da vidi što nude drugi klubovi. Nema nikakvog smisla da odem.'