NEKI ĆE BITI TUŽNI

Nikola Kalinić prelomio oko odlaska u Kinu!

20.01.2017 u 14:12

Bionic
Reading

Nikola Kalinić bio je posljednjih dana najspominjaniji hrvatski nogometaš. Kinezi su zapeli te nudili veliko bogatstvo Fiorentini i njemu, a odluku je morao donijeti sâm

Iako su talijanski mediji još u četvrtak pisali kako je Kalinićev transfer u kineski Tianjin, petak je donio veliki preokret.

>> Nikola Kalinić donio odluku: Ipak odlazi obogatiti se u Kinu!?

'Ostajem u Fiorentini! To je moja odluka. Samo moja. Želim igrati u Italiji, za klub u kojem sam već dvije godine, gdje mi je lijepo, osjećam se stvarno ugodno. Izražavam veliku zahvalnost treneru i suigračima, želim nastaviti s njima', izjavio je Kalinić za Sportske novosti.

Takav rasplet još u četvrtak sugerirala je i izjava Tomislava Ercega, Kalinićevog zastupnika, koji je na upit ima li kakvih novosti oko transfera odgovorio: 'Transfer nije dogovoren i pitanje je hoće li uopće biti'.

Prema tome, izbornik Čačić, koji je uoči odlaska reprezentacije na kinesku turneju dao nagovjestiti da bi preselenjem na drugi kraj svijeta, Kalinić mogao ostati bez mjesta u reprezentaciji, ipak će imati sjajnog napadača na dispoziciji.

Podsjetimo, Kalinić je u 19 ovosezonskih nastupa u Serie A zabio devet golova, a od toga su dva završila u mreži velikog Buffona. Zadnji u prošlom kolu.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.