VEĆ PAKIRA KOFERE

Nikola Kalinić donio odluku: Ipak odlazi obogatiti se u Kinu!?

19.01.2017 u 19:03

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama Gazzette dello Sport, Nikola Kalinić ipak je spreman pristati nastaviti karijeru u kineskom Tianjinu, a sada je na klubovima da finaliziraju transfer...

Naš 29-godišnji napadač zabio je pogodak Juventusu prošlog vikenda u velikoj pobjedi Fiorentine i to bio moglo biti posljednje što će napraviti u ljubičastom dresu, s obzirom da je suspendiran i neće igrati ove subote protiv Chieva.

Prema tvrdnjama Gazzette dello Sport, Nikola Kalinić promijenio je odluku i spreman je karijeru nastaviti u Kini, gdje ga čeka plaća od 12 milijuna eura u sljedeće četiri sezone. Time bi postao i najbolje plaćeni hrvatski nogometaš, a jedini je problem pad kvalitete koji se događa onima koji odu na Daleki Istok, što bi ga moglo udaljiti iz reprezentacije.

Spomenuti talijanski dnevni list naglašava kako je sada na klubovima da postignu konačni dogovor oko transfera. Kinezi nisu spremni dati više od 40 milijuna eura za hrvatskog nogometaša, no Fiorentina ga je dovela za samo 5.5 milijuna pa će vjerojatno pristati na tu cifru i dobro zaraditi na njemu.

Dnevnik Corriere dello Sport je pak Kalinića već otpravio u Kinu i kaže da je dovršetak posla pitanje formalnosti te tvrdi da će 'viole' za njega dobiti 38 milijuna eura..