TRENERova odluka

Slavni klub iskazao veliku čast Niki Kranjčaru: Vođa je i to zaslužuje!

10.08.2017 u 11:17

Bionic
Reading

Niko Kranjčar u dvoboju škotskog Liga kupa protiv Dunfermlinea dobio je priliku tijekom drugog poluvremena nositi kapetansku vrpcu Rangersa, što su navijači pozdravili putem društvenih mreža...

Povratak 32-godišnjeg hrvatskog veznjaka nakon teške ozljede koljena zasad ide prema planu, a ove srijede odigrao je svoju treću utakmicu sezone, kada je kao zamjena ušao u igru u visokoj 6:0 pobjedi Rangersa protiv Dunfermlinea u Liga kupu.

  • +3
Niko Kranjčar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Koliko je Kranjčar cijenjen u škotskom klubu govori i činjenica da je dobio kapetansku traku kad se u 59. minuti pojavio na travnjaku, a svojom je igrom zatim opravdao tu čast, jer je namjestio nekoliko prilika suigračima.

Na društvenim mrežama navijači su pozdravili odluku da se Kranjčara proglasi kapetanom pa ne bi bilo iznenađenje da vrpcu dobije i u nekim drugim utakmicama, jer ga je trener uvrstio na popis pet igrača koje smatra vođama ekipe, zajedno s  Wallaceom, Millerom, Dorransom i Brunom Alvesom.

Autor: Youtube

'To su igrači koji su pravi vođe, imaju zrelost i iskustvo što je potrebno kako bi prenijeli drugima ono što žele i trebaju,' naglasio je Pedro Caixinha.

Sljedeću utakmicu Rangers igra u škotskom prvenstvu u subotu protiv Hiberniana...