SANE OPET U BUNDESLIGI

Niko Kovač zbog ovog nije mirno spavao; u Bayern ipak stiže njemački reprezentativac za rekordnih 110 milijuna eura!

05.08.2019 u 18:06

Bionic
Reading

Čelnici minhenskog Bayerna ipak su donijeli odluku kako će u momčad koju vodi Niko Kovač dovesti njemačkog reprezentativca za rekordan iznos. Riječ je naravno o krilnom napadaču Manchester Cityja Leroyu Saneu

Već tjednima se piše o mogućem transferu 23-godišnjeg Leroya Sanea u Bayern, a nakon odlaska Arjena Robbena i Francka Riberyja ubrzo su u klubu shvatili kako imaju velik problem na krilnim pozicijama. To se pogotovo vidjelo u finalu njemačkog Superkupa koji je Bayern sa 2:0 izgubio od Borussije Dortmund.

Kako piše France Football Leroy Sane, koji ima dvije godine ugovora sa engleskim premijerligašem, će za 110 milijuna eura za koji dan i službeno postati novi član Bayerna što znači kako će to postati rekordni transfer u povijesti Bundeslige. Zasad je rekorder Lucas Hernandez koji je za 80 milijuna eura došao u Bayern iz Atletico Madrida.

Također se doznaje kako će Sane postati najplaćeniji igrač u povijesti Bundeslige s godišnjom plaćom od 18 milijuna eura (prije oporezivanja).

Podsjetimo kako je nedavno trener Niko Kovač kazao 'kako je uvjeren da će Bayern dovesti Sanea', ali taj njegov javni istup navodno je naljutio čelnike Manchester Cityja. Neki dobro informirani engleski novinari doznali su kako je upravo ta Kovačeva izjava razlog zašto Bayern mora platiti čak 10 milijuna eura više nego su namjeravali. Kada se podigla prašina oko transfera te kada se spominjao iznos od čak 150 milijuna eura, Kovač sigurno nije mirno spavao. 

  • +10
Niko Kovač trener FC Bayerna Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL