NAVIJAČI MOGU BITI MIRNI

Barca nakon čudesnog El Clasica spremna dovršiti najvažniji posao!

25.04.2017 u 09:24

Bionic
Reading

Sportski direktor Barcelone Robert Fernandez potvrdio je nakon trijumfa protiv Reala da će Lionel Messi vrlo brzo dobiti novi ugovor i da navijači oko toga ne brinu...

Podsjetimo, argentinski 29-godišnji napadač zabio je 500. gol za Barcelonu u posljednjim sekundama El Clasica u nedjelju, za veliku pobjedu protiv Reala.

Taj je pogodak vratio idilu u Kataloniju i nestala je bojazan da bi se sljedećeg ljeta mogla dogoditi rasprodaja šampionske generacije.

Najvažnija operacija koju klub trenutno vodi je produženje ugovora upravo Messiju koje se zaista odužilo i neki su počeli sumnjati da bi mogao napustiti klub i karijeru nastaviti u PSG-u ili nekom drugom bogatom klubu.

'Navijači mogu biti mirni. Produžit će i Messi i Iniesta i to brzo. Oni žele nastaviti s nama,' izjavio je sportski direktor Robert Fernandez nakon El Clasica.

S obzirom da su Neymar, Suarez i Rakitić već ranije produžili ugovor, ako ne bude iznenađujućih transfera za veliku odštetu tijekom ljeta, šampionska generacija Barce koja je u posljednje tri sezone osvojila sve što se može osvojiti ostat će na okupu...