UPOZORENJE OSTALIMA

Niko Kovač prvu pobunu u novoj sezoni ugušio kaznom; tek će se vidjeti hoće li imati učinka

21.08.2019 u 09:28

Bionic
Reading

Sezona je tek počela, a trener Bayerna Niko Kovač već je morao posegnuti za kaznom kako bi ugušio nezadovoljstvo u svlačionici

Prošle sezone Bayern je osvojio dvostruku krunu u Njemačkoj, ali bilo je turbulentnih razdoblja kada su pojedini igrači Bayerna zbog slabe minutaže javno iskazivali nezadovoljstvo. Jedan od najglasnijih bio je Renato Sanchez koji je tražio odlazak iz kluba, ali su ga čelnici uspjeli privoljeti na ostanak.

No Portugalac nije dugo šutio. Na otvaranju prvenstva protiv Herthe (2:2) dobio je nekoliko minuta pa je odmah novinarima rekao: 'Nisam ovo očekivao od trenera. Naravno da želim otići. Tužan sam, jer zaslužujem više od pet minuta.'

  • +3
Bayern - Hertha, 1. kolo Bundeslige, 2019/20. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Niko Kovač je sada reagirao na takav istup novčanom kaznom. Renato Sanches uplatit će u klupsku blagajnu deset tisuća eura zbog svojeg javnog istupa, a novčane sankcije čekaju i druge igrače Bayerna ako će minutažu zahtijevati preko medija.

No nekako nam se čini da ova kazna neće primiriti Portugalca koji bi mogao i dalje prkositi Kovaču, iako mu ugovor traje do ljeta 2021.