SVE SE RADI U TIŠINI

Bio bi to strašan posao; Juventus ima pakleni plan dovesti jednog od najboljih veznjaka svijeta - besplatno

21.08.2019 u 08:17

Bionic
Reading

Juventus ima plan u svoje redove dovesti danskog veznjaka Christiana Eriksena, ali zanimljivo je u cijeloj priči to što to talijanski prvak ne namjerava platiti odštetu

Čelnici Tottenhama poznati su kao tvrdi pregovarači koji kada prodaju svoje igrače gotovo uvijek dobiju milijuna koliko zahtijevaju. No ovoga puta mogli bi se opeći.

Naime, jedan od njihovih najvrednijih dragulja u svlačionici, Christian Eriksen, kojeg transfermarkt procjenjuje na 100 milijuna eura, već dugo vremena na radaru je drugih europskih velikana poput Reala i Juventusa.

I on ne taji da želi napustiti London, ali Tottenham zasad ne popušta i traži previše. No takvi pregovori mogli bi loše završiti po engleski klub koji je Eriksenu ponudio novi ugovor vrijedan 11 milijuna eura po sezoni, ali ga je Danac odbio.

Zato se polako u Tottenhamu stvara panika, jer je jednom od najboljih veznjaka svijeta u starom ugovoru ostala još samo ova sezona za odraditi, a poslije nje je u lipnju 2020. slobodan igrač te može otići bez odštete.

  • +7
Juventus - Tottenham, prijateljska utakmica, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema pisnaju talijanskih medija to je upravo pakleni plan Juventusa koji je ušao u pregovore s igračem i pokušat će dovesti ovu igračinu besplatno. Bio to vrhunski posao 'stare dame'...