kakav gospodin

Niko Kovač oglasio se po prvi puta nakon otkaza u Bayernu i svojem bivšem šefu dao do znanja što misli o njemu

17.11.2019 u 13:40

Bionic
Reading

Uli Hoeness je otišao u mirovinu nakon 50 godina rada u klubu, a tim mu se povodom obratio i Niko Kovač koji je za Nijemca imao samo riječi hvale

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač je nakon osvajanja Superkupa, Kupa i njemačkog prvenstva dobio otkaz u Bayernu. Presudio mu je poraz od Eintrachta 5:1, ali Kovač je ostao gospodin i nakon rastanka s bivšim klubom.

Prošli petak je došlo do promjene na čelu kluba. Legendarni Uli Hoeness je otišao u mirovinu nakon što je gotovo 50 godina proveo u klubu, a svoje mjesto predsjednika je ostavio Herbertu Haineru s kojim će Bayern uploviti u novu eru.

Povodom Hoenessovog odlaska Bayern je organizirao malo slavlje. Sada već bivši predsjednik je za svoj staž u klubu zaslužio oproštajnu večeru, a na svečanosti su svi okupljeni nosili dresove s njegovim imenom i brojem iz igračkih dana.

Tom je prilikom klupska televizija snimila i poseban prilog u kojem su se Hoenessu obratile brojne klupske legende među kojima je i donedavni trener i bivši igrač Bayerna Niko Kovač. Hrvatski trener izgleda nije zamjerio donedavnom šefu za kojeg je imao samo riječi hvale.

'Istaknuo bih tvoju humanost, iskrenost, poštenje i spremnost da pomogneš. Iako su naše karijere otišle različitim putevima, zauvijek će ostati naše prijateljstvo', poručio je bivšem šefu Kovač i tako još jednom pokazao koliki je gospodin.