ZNA SE ŠTO JE NAJVAŽNIJE

Niko Kovač dotakao se mučne situacije koju je 'preživio': Takve stvari vas samo ubijaju u pojam

22.10.2018 u 19:47

Bionic
Reading

U sklopu trećeg kola Lige prvaka Bayern gostuje u Ateni kod AEK-a (utorak, 18.55). Hrvatski stručnjak na klupi bavarskog kluba Niko Kovač najavio je utakmicu, a dotakao se i negativnih stvari koje su se događale oko kluba kada je upao u crni rezultatski niz

Bayern se gostujućim trijumfom kod Wolfsburga vratio na pobjednički put nakon što je četiri susreta bio bez cijelog plijena, a aktualni njemački prvak sada je pred novim iskušenjem u Ligi prvaka kod neugodnog AEK-a. Bavarci dijele prvo mjesto u skupini a Ajaxom i kiksom u Ateni zakomplicirali bi si život u Ligi prvaka te zasigurno opet probudili kritičare.

'Ne bojim se, ali jako respektiram AEK! Njih navijači tjeraju naprijed u domaćim utakmicama. Čeka nas teška večer i na to upozoravam igrače', rekao je Kovač.

'Gledao sam njihove utakmice i analizirao momčad AEK-a, no mi želimo dobiti, jer pobjede su važne. To je najvažnije, a na drugom mjestu je sama igra.'

Bilo je riječi i o jednoj drugoj presici na kojoj su čelnici kluba stali uz hrvatskog trenera u teškim trenucima zbog slabih rezultata te zatražili od novinara da ne budu zločesti prema Bayernu.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

'Nisam znao u kojem će smjeru to sve ići, ali vjerujte mi da što manje čovjek čita, to se bolje osjeća! Takve stvari vas samo ubijaju u pojam, a ja želim imati čistu glavu za donošenje odluka', govorio je Kovač o toj mučnoj situaciji te nastavio:

'Momčad je radila i prije toga istupa naših vodećih ljudi. Svi smo čuli što je rekao predsjednik no to nije imalo utjecaja na utakmicu s Wolfsburgom.'

  • +12
Bundesliga, Bayern - Borussia (M) Izvor: Pixsell / Autor: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Podsjećamo, njemački mediji bili su dosta oštri dok Bayern jedno vrijeme nije pobjeđivao, čak se pisalo o mogućoj smjeni Kovača, stalno su se tražile neke afere pa se navodilo i da su pojedini igrači nezadovoljni minutažom, učestalim rotacijama i načinom rada bivšeg hrvatskog izbornika.