VELIKI UDARAC ZA TALIJANE

Navijači Juventusa u šoku i brizi; Mandžukić prekrižen za spektakl u Ligi prvaka

22.10.2018 u 16:10

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Mario Mandžukić neće biti dio velikog nogometnog spektakla u Ligi prvaka na Old Traffiordu u kojem u trećem kolu Manchester United dočekuje Juventus (utorak, 21 sat)

Svi navijači 'stare dame' znaju koliko je Super Mario važan za njihovu momčad. Hrvatski napadač se borbenošću i skromnošću u zadnje tri sezone nametnuo kao nezamjenjiv kotačić u redovima talijanskog prvaka pored znatno razvikanijih zvijezda.

I zato je vijest o Mandžukićevoj ozljedi uzdrmala pristalice talijanskog prvaka, hrvatski golgeter ozlijedio je gležanj i neće biti na raspolaganju na nezgodnom gostovanju kod Manchester Uniteda.

Veliki je to gubitak za Juventus koji je svjestan koliko će im nedostajati igrač tipa kao što je hrvatski ofenzivac, a da ga u klubu iznimno cijenje najbolje govori nedavna informacija da mu je ponuđeno produljenje ugovora do ljeta 2021. (sada je do 2020.) te pet milijuna eura godišnje umjesto sadašnjih 3,5 milijuna eura.

'Tijekom današnjeg treninga Mario Mandžukić istegnuo je lijevi gležanj i neće biti u kadru za utakmicu', potvrdio je Juventus informaciju, ali još ne i koliko će dugo trajati opravak bivšeg hrvatskog reprezentativca.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
Mario Mandžukić - opaki trenuci hrvatskog napadača Izvor: Društvene mreže